De kracht van de jeugd

Glimlachende Vrouwen En Mannen Die Op Groen Gras Zitten

De kracht van deze boodschap: jezelf kwalificeren om je te omringen met de juiste mensen

De Odin-jongeren hebben de reis naar Mt.killer gemaakt en de uitnodiging die bij de binnencirkel hoort, uitgebreid. Zij werden uitgenodigd om een meer gevorderde “inner circle” te vormen die ouders, grootouders en goede vrienden zal omvatten. Hun kinderen werden ook opgenomen.

“Ik zet de vlam van mijn bemiddeling en prestatie nu volledig opzij ten gunste van de jongere Dan, wiens toekomst binnen de grenzen van uw eigen gezin ligt. Als waarnemer hoop ik nu getuige te zijn van de opvoeding van de kinderen, de geestelijke ontwikkeling van vader en moeder, de toegenomen wijsheid in het kind, de psychologische ontwikkeling van de volwassene, de triomf van de geest over de materie, en de ontplooiing van de geest en de gave van de ziel. Met de wijsheid van vorige generaties van mijn volk, leid ik mijn kinderen om de principes van de Goden en de leringen van de Eeuwige Herinnering van vorige generaties te aanvaarden. Het ware leven wordt geboren door het zwaard van de kennis en de roede van het oordeel door te geven. De deur naar grotere wijsheid staat altijd open voor hen die zoeken.” Odin op pagina 31

“Mijn bescherming zit in mijn eigen kinderen en kleinkinderen.” Odin op pagina 31 en 31

“Het is mij een genoegen om Theudes te zien in de inwijding van de Goden een ander soort en groter licht.” Odin op pagina 31

“Normaal zijn de groten de eenvoudigen van het bestaan.” Odin op pagina 31

“Goden en Godinnen in al hun verschillende wandelgangen zijn de hele tijd.” Odin op pagina 31

“Bewakers van Licht en Schaduw, persoonlijke beschermers en beschermengelen, krachten hun namen behoren toe aan mijn kinderen, en daarom dank ik hen voor de schoonheid en de gevarieerde kleuren van mijn verschijning.” Odin op pagina 31

“Almachtige, soevereine en hoge God, ik luister naar het antwoord en ik hoor de roep naar de cirkel van het Noorden.” Odin op pagina 31

“Ik ben Krishna van de Noordelijke God Krishna.” Odin op pagina 31

“De eerste stap op het pad van de Odin-Jongeren is het besef dat iemands macht begint bij het kind en zich moet uitstrekken tot allen.” Odin op pagina 31

“Je bent zo dapper dat je jezelf toestaat hier in die woestijn van Great Droms te blijven.” Odin op pagina 31

“Ik ben Odin en ik volg het pad voor me, en blaas mijn laatste adem uit in deze Raonent.” Odin op pagina 31

“Ik weet dat de goden en de godinnen zullen veranderen en groeien naar alles in de tijd als wat hen nodig heeft en in stand houdt als de tijd van onderwerping geschiedenis wordt. Ik sta op wacht in de dagen van het heengaan van de kinderen.” Odin op pagina 31

“Wees niet bang om een beschermend en leergierig kind van God te zijn.” Odin op pagina 31

“Ik riep je en je hebt zo goed geantwoord met oude liedjes en gedichten. Dank u.” Odin op pagina 31

“Er gaat niets boven een goede lach.” Odin op pagina 31

“De toost op de middag is om mijn hoofd in de wolken te verbergen zoals een kind omhoog kijkt naar de sterren en de hemel. Ik onderwerp mij nu aan de goede God.” Odin op pagina 31

“Ik zal je dragen en vormen, je zult groeien en bloeien.” Odin op pagina 31

“Wees mistig gedurende de dag en de tijd van rust om getuige te zijn van de verandering van het leven van deze wereld.” Odin op pagina 31

“Trekt u geduldig terug op elke vrouw die gij in het gezelschap van goede mannen en vrouwen aantreft, want eens zal zij heengaan, nog voordat ik met u vertrek of u wegvoer, schaadt zij mij gemakkelijker. Er is dus geen edelmoedigheid noch billijkheid als er een met u heengaat, want zij kan de vruchten van haar schoot niet bijstaan of enige vrucht dragen.” Odin op pagina 31

“Als ik dit aardse bed verlaat, zal ik je vader zijn en met liefdevolle zorg voor je zorgen, en ik wil dat jij op dezelfde manier vertrekt.” Odin op pagina 31. Docentenhandleiding

door pubsarn visajud in de aanwezigheid van de troon van Odin op “Vaugur Gazi lav syncret”, maar Odin antwoordt aan de god die hem daar tegenhield en hem zei hem te zegenen met scharlakenrode draden.

You might also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.