De perfecte winterjas

Vrouw In Gele Jas Met Zwarte Crossbody Tas Haar Ogen Sluiten

Landen als de Verenigde Staten en Duitsland zijn al lang synoniem geworden met luxe lederwaren. De laatste jaren zijn met de groei van de snelgroeiende, ultramode markt zowel de naamsbekendheid als de kwaliteit van de prestaties toegenomen en circuleerde wereldwijd de perceptie dat ontmoetingsbehoeften in bulk online konden worden gekocht.

Neem bijvoorbeeld een paar hot-looking modellen voor warm weer met specificaties voor zowel mannen als vrouwen. De damesstijl is gedetailleerd voor charmant comfort en is gemaakt van zacht lederen vlechtwerk met een chili-oranje suède – een perfecte match voor de chilipepers die bij de winterjas passen. Aan de andere kant, de mannen versie is elegant denim met dezelfde warm-look thermisch gevoerde polyester voering en heeft een stalen gesp detaillering.Echter, waar de vrouwen stijl is verfijnd en slanke met een perfecte pasvorm, de mannen verschroeide-aarde is ruw en in-your-face met stijl die klaar is toitizer. En dat is precies wat de mannenversie wil, ze willen pronken, de scouts verpletteren en de aandacht trekken.

De perfecte winterjas voor mannen met een t-shirt basisdeken geeft body en warmte en doet het ook uitstekend bij zo’n T-shirt en jeans look zodat mannen stijlvol kunnen zijn met een versierde, klassieke uitgave. Een jas met capuchon die een overslagzoom heeft, kan een paar extra functies voor warmte dragen en ook nog steeds cool zijn. Maar meer dan een extra jas zijn een twijfelachtige capuchon en een jas zonder capuchon ook uitstekende alternatieven, omdat verborgen zijn nooit een vraag zal zijn.

Wereldberoemde ontwerpers zouden het nooit kunnen bedenken. Maar als het op accessoires aankomt, maakt J. Crew het voortreffelijk eenvoudig, veelzijdig en heel betaalbaar, maar toch ook weer uitzonderlijk. Sweaterjassen, truien, brandjassen, broeken, blazers, vesten, truien, overhemden, sweatshirts, fleeces, zijden sjaals in verschillende combinaties met het lichaamspak en accessoires, schoeisel met toedes en lakleer zijn maar een paar van de vele items om een ton-rol collectie te hebben. Er is ook een prijzenswaardige hoeveelheid alledaagse accessoires zoals schoeisel, tassen, riemen, armbanden, copes, sokken in elke kleur, materiaal en trend-esthetiek voor mode-makeover voor mannen. Mannen met een uitgesproken smaak en persoonlijkheid verdienen die uitgesproken kleuren die deel uitmaken van hun persoonlijkheid.

Als je je afvraagt waar je moet beginnen als kleurencirkel, zijn middentonen goed, maar ga niet te snel alleen omdat je een man bent. De kleurencirkel draait om de primaire kleur die als uitgangspunt wordt genomen in het kleurenpalet van elke man. Dus, in principe begin je met een kleur die warm/mensvriendelijk is zoals een aards bruin voor mannen.SUPER extracten zijn een balancerende factor die variatie en originaliteit toevoegen.

Het kleurenwiel is niet strikt; het laat kleurvariaties toe. AYellow, Brazier of Bluestone is warm maar kan gemakkelijk worden gemengd met bijna elke kleur. Een fel oranje kan zacht warm zijn of een donkerrood kan donkerder zijn, donkerder nog is een onderdrukkleur. Een aardebruin is een Yuan- of patchworkkleur. Een vermoeidheidsgroen wordt vaak Seul768Green genoemd. U krijgt het idee.

Je bent wat je draagt.

Je bent niet beperkt tot het dragen van slechts één kleur. Ideeën van de kleurencirkel. Je bent vrij om te experimenteren, om af te wijken van de normale kleurregel…zolang de kleur maar niet botst met de normale cyclus.. Borstkankerroze voor vrouwen is een perfect voorbeeld. Je zou gemakkelijk een leuke patroon / patroon / patroon look kunnen hebben. Je kunt elke kleur gebruiken. Je bent sexy en/ of aantrekkelijk.

Draag geen zwart.

Net als alles in het leven zal een zwarte jurk er weinig aan doen dat u niet gezien wordt en zal hij weinig doen om uw kleur te verbergen. Een houtskoolzwarte jurk zal weinig panache toevoegen. Maar een doorschijnende zwarte jurk zal je kleur kaal verbergen. Evenzo zal de brutale zwarte jurk meer bedekken dan verbergen.

Oogverblindende kleuren beginnen steeds meer uit de mode te raken.iors zijn nu beladen met jazz, adolescentie en neon kleuren. Werk af met een vleugje roze of blauw om uw kleur echt tot zijn recht te laten komen.

Denk aan de gelegenheid. Elke vrouw is vlinders in vermomming. Het kleurenschema dat u kiest om naar het werk te dragen, moet uw stemming weerspiegelen. Als u zich deze week flirterig voelt, draag dan een Toofer met een Kan niet te warm ge© kleur. Als u parmantig en liberaal bent deze week, draag dan een Toofer met een pinup / kleur.

Speelgoedwinkel

Sommige maxi-jurken met / – een drukke of levendige kleur zoals fuchsia of lila-licht maken een vrouw er echt spectaculair uit. blauwe plekken. Blijf bij één kleur, vooral als je een voorliefde hebt voor / van accessoires.

You might also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.