Het vmbo-leerplan

Gratis stockfoto met balpen, bedrijf, bestand

Het is belangrijk om het vmbo nader te bekijken vanwege de impact op leerlingen . Het vmbo-proces en het curriculum zijn ontworpen om leerlingen te helpen meer te leren en een succesvol beroepsleven te hebben. Het is als een uitgebalanceerd onderwijs tussen het klaslokaal, het laboratorium, techniek en managementdomeinen. Leerlingen krijgen de kans om verder te gaan dan hun klaslokaalomgeving. Ze kunnen hun leerproces en vorderingen direct aan werkgevers laten zien.

Wat is een vmbo? Het vmbo is formeel onderwijs met aanvullende beroeps- of vaardigheidsontwikkeling. Het is bedoeld voor leerlingen van 16 tot 19 jaar op de niveaus 11+2 en 13+1.

Wie kunnen deelnemen?

Leerlingen met een geldige Transfa Aptitude Testing (TAT) score kunnen deelnemen aan het vmbo. De TAT houdt in dat de kandidaat de leerstof en de werkdruk aankan die in de opleiding tot kaderlid in de industriële omgeving worden gegeven.

De eisen waaraan de vmbo-leerling moet voldoen, zijn onder meer een nationaal erkend examencentrum, een docent met een TOE-licentie (Tertiair Onderwijsbureau) en tal van andere academische eisen. Kandidaten moeten aan drie basiseisen voldoen voordat ze met een gerust hart kunnen zeggen dat ze een vmbo-leerling zijn.

– Minimaal 12 maanden studeren

– Stage lopen of een opleiding volgen

– Een bewijs van status laten zien, bijvoorbeeld een bewijs dat je stage hebt gelopen of een opleiding hebt gevolgd

Wat wordt het vmbo-curriculum?

Het vmbo-curriculum zal studie op de volgende gebieden omvatten om ervoor te zorgen dat de kandidaten voorbereid zijn op de industriële diavoorstelling, de evenementen en de algemene kennis van de industriële omgeving. Er komt een addendum bij het leerplan in de vorm van een document met aantekeningen dat na de ceremonie aan de kandidaten wordt verstrekt.

Het addendum bevat de volgende studiegebieden:

– Praktische blootstelling

– Kwalitatieve blootstelling

– Analytisch vermogen en denkvermogen

– Document Examen

Hoe inschrijven?

Studenten kunnen het inschrijvingsformulier downloaden van de website van de overheid 1800 389 sous chefs. wastage@ Graves Misschien is het gemakkelijker om zich in te schrijven op de plaatselijke school of in het gemeenschapscentrum.

Comic#2

Ik vind dat leerlingen #2 en #3 vooral alleen werken, ze kunnen wat steun hebben van medeleerlingen via de pc en het net of ze kunnen mot kiezen om als koerier of uitkijkpost of een andere roeping te werken.

Vimto #2 en #3 kunnen creatief zijn, ze zijn heel slim en halen het beste uit zowel de technologen als de ingenieurs en de computermakers omdat ze hun vaardigheden op een heel nuttige manier combineren.

Ik vind dat mensen #2 en #3 het liefst creatief zijn, ook al is dat niet de manier waarop het systeem is ontworpen.

Welke kwaliteiten zoek ik in een potentiële tutor?

Ik vind dat de tutor openhartig moet zijn over zijn werkelijke kwalificatieniveau. We moeten niet bang zijn om de referenties van de tutor na te gaan en te vragen naar getuigenissen of referenties van vorige studenten.

Voor software en werk in kleine groepen mogen we een meer gekleurde en gekwalificeerde tutor verwachten.

Een goede vaardigheid om met de cursisten te communiceren is zeer belangrijk, aangezien van de cursisten wordt verwacht dat zij als groep werken, waarbij technische ondersteuning en begeleiding wordt geboden.

De tutor moet in staat zijn te veel theorie te vermijden en moet de leerlingen in de praktijk brengen wat zij hebben geleerd.

Hij moet in staat zijn de sessie aan te passen aan de behoeften van de leerlingen, met zeer goede resultaten.

Ik denk er al een tijdje over na of het de moeite loont om wat tijd te besteden aan het zoeken naar een tutor.

Er zijn websites met een lange lijst van beschikbare tutoren in de meeste steden. Ga op het internet op zoek naar een aantal aanbevolen tutoren.

Het allerbelangrijkste is dat je ogen open hebt en aardse bereidheid om basis computervaardigheden aan te leren en te onderwijzen, kennis van de nieuwste computer software, know-how over Internet en toegang tot het Internet.

Het adres en de contactgegevens van de tutor moeten gunstig zijn voor de student. Open dagen middelbare school

Als je informatie over tutoren van het Internet haalt, moet je voorzichtig zijn. Sommige sites zijn misschien niet bijzonder behulpzaam of nauwkeurig.

You might also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.