Hoe houd je je baby gezond?

Groentehapje baby

 

 

Als u in of in de buurt van thuiszorg bent, is uw plaatselijke followia.com een goede plaats om de zoektocht naar kwaliteitsopvang voor baby’s te beginnen.

1 Je ziet thuis om je heen, bij je vele kleine buren, een gestage stroom van nieuwe moeders die je handdoeken aanbieden, en een slokje zelfgemaakte verzorging voor je baby. Ze komen aan zonder dat hun kleine luiers vers verschoond zijn en bieden je hun warme liefdevolle handen aan en spelen zo met je gedurende de eerste paar weken, en blijven zo voor je baby zorgen gedurende de eerste paar maanden.

2 U kunt een speciale taart snijden en uw buren uitnodigen om hem te bakken tijdens de laatste weken van de vorige maand. Iedereen wordt uitgenodigd en niemand wordt uitgesloten. Er wordt zout op de gembertaarten gestrooid en iedereen geniet.

3 Wanneer uw baby begint aan te tonen dat hij een meelhoofd heeft, kunt u het advies van de kindertandarts wijzigen door de tanden van uw baby niet te poetsen gedurende 5 of 6 uur na de inname, om “stagnatie te voorkomen” en “het rotten van de tandstructuur toe te staan”.

4 U kunt uw kind aanmoedigen om beter te kauwen. Hoe sneller het voedsel wordt gekauwd, hoe beter. Voor baby kan dat betekenen dat u zijn eetgewoonten verandert in die van een volwassene.

5 U kunt uw gezin uitleggen dat een dieet van aardappelpuree, macaroni met kaas, spek, gebakken vlees en boternoten waarschijnlijk niet lang houdbaar is. Probeer in plaats daarvan een dieet dat rijk is aan verse kleurrijke groente hapjes, fruit, peulvruchten en granen en praat met hen over hoe een goede maaltijd eruit zou kunnen zien.

6 U kunt overwegen een lunch voor uzelf te maken of uw gezin er een te laten maken voor uw kind. Dit kan een aangename en handige manier zijn om de smaakzin van het gezin te vergroten, in wezen een mini-voedselfeestje. Hier moet u sterk zijn en degenen steunen die met u mee-eten. Als u degene bent die het eten inpakt, kunt u er zeker van zijn dat uw kinderen er waarschijnlijk een pruimrol in zullen hebben.

7 Als je in een gemeentelijk zwembad roeit, heb je misschien geluk en kun je je cellofaanvrije babyvoeding meenemen. Niets verkoopt beter babyvoeding in de zomer dan niet-hygiƫnisch gewassen babygroenten. Ze vormen een uitstekend tussendoortje en zijn heel stichtelijk voor kinderen.

Bij het plannen en inpakken van een babylunch kan het gebeuren dat je een beetje te voorzichtig bent met de porties die je serveert. Hier zijn een paar nuttige tips om je te helpen dat gevoel te vermijden.

8 Kies een mengsel van groentekleuren. Dit zal de aandacht van uw kind trekken en hem ervan weerhouden over te geven.

9 In plaats van voor elke dag aparte maaltijden te maken, kunt u de nachtelijke snack bewaren voor een baby in het weekend. Zorg dan voor een gevarieerde voeding voor elke dag.

10 Voeg hoe dan ook nooit zout toe aan baby’s eten; dit is een zeer slechte en irritante zaak om te doen. Vraag sauzen of dipsausjes erbij en het kind zal er waarschijnlijk vanzelf naar grijpen.

Tenslotte zult u snel een meester zijn in het volgen van het schema van uw baby. Veel ouders houden de maaltijden graag geheim, maar wat u betreft is de maaltijd box het menu van uw baby. Alleen jij kunt ervoor zorgen dat hij krijgt wat hij nodig heeft.

lees meer:

Babyhapjes

Babyhapjes 4 maanden

You might also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.